Wat bied ik?

Ik bied verschillende schrijfdagen aan, in de vorm van een retraite. Een dag, samen met anderen, maar toch helemaal voor jezelf. Een dag waarin jij jezelf kunt onderdompelen in wat er werkelijk in je leeft. Hiervoor bied ik schrijfoefeningen aan, die je de weg naar binnen wijzen. Al schrijvend komt er veel aan het licht. Het laat zien waar jij steeds rondjes draait, wat je eigenlijk niet meer wilt en wat je verlangens zijn. Het laat je tot de kern komen en hoofdzaken onderscheiden van bijzaken. Je gaat in dialoog met jezelf en als je wilt met de ander. Na zo’n dag voel je je herboren.

Regelmatig bied ik schrijfretraites aan in verschillende vormen. Online retraites, waaraan je vanuit je huis kunt deelnemen, maar ook fysiek op een mooie locatie. Een retraite van een dag, of van twee dagen. Een serie van retraitedagen, zodat je bijvoorbeeld iedere paar weken een dag voor jezelf kunt inplannen om weer terug te gaan naar jouw kern.

Ik bied schrijfoefeningen waardoor je ‘van je af’ kunt schrijven en oefeningen waardoor je ‘naar je toe’ kunt schrijven.’ De oefeningen zijn verrassend leuk.

Ik laat je ontdekken hoe plezierig schrijven is en hoe je jezelf nog beter kunt leren kennen.
Op die manier maak je een spannende reis naar je innerlijke wereld.

Ik luister (als je wilt) naar je verhaal.   

Ik faciliteer een omgeving (zowel online als offline) waarin je je comfortabel voelt.

Ik draag zorg voor een goede communicatie, zodat eenieder ruimte krijgt om te spreken en te luisteren. Ik maak afspraken vooraf zodat iedereen zich veilig kan voelen en uitspreken. 

Ik ben een rustig persoon met humor, laat je thuiskomen en stel je op je gemak.

De tijd tikt voorbij in de oneindigheid. Je kunt het laten zijn en voorbij laten gaan. Je kunt wat er in die tijd gebeurd bekijken als een diamant, die steeds van kleur veranderd als je er anders naar kijkt. Je kunt je tijd bespelen als muziek en je dagen vullen met je eigen lied. Neem de tijd, de tijd voor jezelf. Om jezelf naar binnen te schrijven, naar de plek die rust en vrede is. Beleef het moment precies zoals het is.