Workshop in groepsverband

.

In groepsverband begeleidt Slotzin bij het maken van een tekst, die betrekking heeft op jouw leven.

Aan het einde van de workshop ga je naar huis met een persoonlijke ingelijste tekst voor aan de muur.

Minimale groepsgrootte: 4 personen.

Tarief:

50 euro pp.

.

“Voor als ik er niet meer ben.”

.

Voorbeeld

‘Ik ben al bijna negentig. De laatste tijd denk ik steeds vaker aan mijn kleine Marita. Ze was pas vier maanden toen ze stierf aan wiegendood. Ik heb geen enkele foto van haar, maar ik zie haar nog altijd liggen. Ik heb er nooit meer over gesproken, tot laatst. Petri heeft voor mij mijn herinneringen opgeschreven, zodat mijn andere kinderen het kunnen lezen en de beelden kunnen oproepen. Voor als ik er niet meer ben. Dan zal Marita nooit vergeten worden.’

.

.

Voorbeeld

‘Ik ben een verhalenverteller, altijd al geweest. Als de kinderen en kleinkinderen op bezoek komen, vragen ze altijd: ‘Oma, vertel nog eens van vroeger.’ Ik heb met hulp van Petri hun favoriete verhaal opgeschreven. Dat kunnen de kinderen en kleinkinderen inlijsten en aan de muur hangen.’

.