Hiernamails

.

Slotzin begeleidt je bij het opstellen van een mail of brief, die je door Slotzin kunt laten versturen als jij er niet meer bent.

.

Tarief:

Inclusief begeleiding bij de tekst:             75 euro

Alleen versturen van de mail:                    35 euro

De tarieven zijn exclusief BTW

.

“Dan ben ik er toch nog een beetje bij”

.

‘Ik zal er niet meer zijn als mijn zoon jarig is. Hij wordt dan twintig en gaat stage lopen in het buitenland. Ook mis ik het als mijn vrouw haar diploma haalt. Ik ben zo trots op hen. Ik wil dat ze blijven knallen als ik er niet meer ben. Daarom wil ik hen op die speciale dagen nog een keer aanmoedigen met supermooie teksten. Petri heeft me daar heel goed mee geholpen. De teksten zijn heel mooi geworden. Ze kunnen zo ingelijst worden. Dan ben ik er toch nog een beetje bij.’